DOMAĆA KREMA PROTIV CELULITA!

podeli

 

Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana upotrebe.

Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa „narandžinom korom“, takođe je efikasna i u borbi protiv strija.

 

 

 Domaća krema protiv celulita

Sastojci:

– bilo koja dečja krema – 100 ml
– 5-6 tableta mumijo
– 20 kapi eteričnog ulja narandže
– eterično ulje cimeta 3-5 kapi

 

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečja krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke. Ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumijo veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumijo zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.

 

U borbi protiv celulita  veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Može se reći da je to prava namena ovih ulja. Sami možete  odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje narandži, limuna ili lajma. Citrusova ulja zatežu  i hrane kožu korisnim materijama .

Ulje cimeta, ne samo da poseduje prijatnu aromu, već je i veoma delotvorno u borbi sa narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

 

 

Priprema kreme je veoma jednostavna:

 

U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dečje kreme. Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumijo i promešati. Tablete mumijo držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narandžinog (ili drugog citrusovog ulja)  i ne više od 5 kapi ulja cimeta.

 

Sve sastojke temeljno promešajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Posle toga, promešajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za upotrebu.

Ne zaboravite zatvoriti teglicu posle svake upotrebe kreme.

 

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične delove tela, snažnim  pokretima. Prve rezultate očekujte već posle 7 dana.

 

Rok upotrebe takve kreme – 3 nedelje. Posle napravite drugu meru.

podeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *